Granit Zhubi

Graniti ka diplomuar në drejtimin e Shkencave Kompjuterike me theks në Softuerin Financiar. Ka më shumë se katër vjet përvojë në menaxhimin financiar, administratë dhe grante. Graniti siguron ngritje të kapaciteteve në aspektet financiare të organizimit dhe planifikimit strategjik. Ka ndjekur gjithashtu trajnime të ndryshme të menaxhimit financiar, raportimit dhe kontabilitetit. Pavarësisht fushës në të cilën është i specializuar, ai gjithashtu ka ndjekur aktivitete, trajnime dhe konferenca të ndryshme studentore jashtëshkollore.

Thënia e preferuar: “If you’re offered a seat on a rocket ship, don’t ask what seat! Just get on.” – Sheryl Sandberg

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

*MBYLLUR* – Pozitë e Hapur: Apliko për Asistent/e i/e Projektit

Lexo më shumë

Super-Vullnetarët mobilizojnë të gjithë komunitetin në Ferizaj!

Lexo më shumë

Super-Vullnetarët e Bënë Shkollën “Hamëz Jashari” në Skënderaj me...

Lexo më shumë

Vullnetarizmi në Shkolla – Kamenica dhe Skënderaj u bënë Solidare!

Lexo më shumë

Ndikimi Transformues: Arritjet dhe sukseset në projektin HEARMI

Lexo më shumë

Raporti i Katar Index Kosova na tregon për Ndikimin dhe Mundësitë e Programev...

Lexo më shumë
Shiko te gjitha